Kesäyliopistot

Lukiolaiskurssit

Kesäyliopistot tarjoavat myös lukiolaisille monenlaisia kurssi mahdollisuuksia. Tarjolla on runsas määrä Abi-ja lukiolaiskursseja, jotka on räätälöity niin, että opiskelija saa niistä lukio opiskeluilleen maksimaalisen hyödyn.

Opiskelun apuna ja tukena ovat ammattitaitoiset ja motivoivat ammattilaiet, jotka takaavat sen että opiskelija oppii kursseilla mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti asioita.

Opiskelijan kannattaa varmistaa omalta aineenopettajaltaan lukiosta, onko hänen mahdollista sisällyttää Kesäyliopistossa opiskellut aineet osaksi lukion opiskelu kokonaisuutta. Tällä tavoin opiskelija saa tilaisuuden vauhdittaa lukio opintojaan.

Opiskelijoille jotka tarvitsevat kertausta tai lisätukea opiskeluihin, voi Kesäyliopiston kurssitarjonta olla myös hyvä idea saada tarvittavaa apua opiskeluihin ja näin olla seuraavalla lukukaudella ajantasalla opiskeluiden suhteen.

Kesäyliopistot sivulla on tavoitteena auttaa myös lukiolaisia huomaamaan ja tiedostamaan Kesäyliopistojen mahdolisuudet opiskelujen ja kirjoitusten tukena ja apuna.